Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium
Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium

A gimnazistákkal száguld az országos informatika versenyek vonata

Minden tanév őszén az ország számtalan középiskolása vált jegyet erre az utazásra. Borsod megyéből az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek (OKTV) programozás vonatára az első forduló után 3 fő szállhatott fel, hogy a középdöntőben folytassa a versenyt. A Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 2 diákja, Karikó Csongor Csanád 11.B és Kiss Ádám 12.H osztályos tanuló (felkészítő tanár: Ferenczyné Szabó Zsuzsanna) jutott el erre az állomásra.

Az alkalmazás kategória vonata megyénk 5 tanulójával indult a 2. fordulóra. Itt 3 diákunk kapott helyett. Karikó Csongor Csanád 11.B és Kiss Ádám 12.H (felkészítő tanár: Ferenczyné Szabó Zsuzsanna) és Kanda Dániel 12.B osztályos tanuló, akinek felkészülését Takácsné Pelles Erika tanárnő is segítette.

A felsőbb évesek sikereit látva a Nemes Tihamér Országos Informatikai Tanulmányi Versenyeken szép eredményekkel haladnak a 9-10. osztályosok. Programozásból György Lili 10.B, Kiss Péter és Zsóri Ádám 9.H osztályos diákok jutottak a középdöntőbe. Felkészítő tanár Oláh Péter.

Alkalmazás kategóriában Unyi Dominik Vajk 10.H (felkészítő tanár: Takácsné Pelles Erika) és György Lili, Cservenák Balázs, Illyés Kornél 10.B és Kiss Péter, Mester László 9.H osztályos tanulók mutathatták meg tudásukat a középdöntőben. Felkészítő tanár: Ferenczyné Szabó Zsuzsanna

Gratulálunk a szép eredményekhez és reméljük, hogy továbbutazhatnak az országos döntőkre.

Szaniszló László
intézményvezető-helyettes

A középdöntősök és a felkészítő tanáraik

Ülősor: György Lili, Kiss Ádám, Kanda Dániel, Mester László és Cservenák Balázs
Álló sor: Ferenczyné Sz. Zsuzsanna, Oláh Péter, Takácsné P Erika, Illyés Kornél, Karikó Csongor Csanád, Kiss Péter, Unyi Dominik Vajk és Zsóri Ádám

Előző
Következő