Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium

Matematikaérettségire és a középiskolai matematikafelvételire felkészítő INGYENES e-learning képzések

Az e-Palatábla Alapítvány megalakulása óta elkötelezetten támogatja a magyarországi és határon túli közoktatásban (köznevelésben), felsőoktatásban és más, iskolarendszeren kívüli intézményekben alkalmazott pedagógusoknak (nevelőknek) és az intézmények hallgatóinak munkáját, fejlődését nemzetközi színvonalú, modern oktatási, módszertani és technológiai eszközökkel; ezen alapítványi célkitűzések megvalósításának érdekében teljesen INGYENESEN hozzáférést biztosítunk korszerű, digitális (e-learning) tartalmakhoz.

Az előző tanévben elért jelentős magyarországi eredményekre és a nagy sikerre való tekintettel, az e-Palatábla Alapítvány az idei (2017/2018-as) tanévben biztosítani kívánja mindenki számára (pl. diák, pedagógus és szülő) INGYENESEN a Matematikaérettségire és a Középiskolai matematikafelvételire felkészítő e-learning képzéseket a következő tanév kezdetéig (2018. augusztus 31.).

A matematikaérettségire felkészítő képzésben a matematikaérettségi követelményeinek teljesítéséhez szükséges teljes - elméleti és gyakorlati - tananyag megtalálható a közép- és emelt szintű érettségire való felkészüléshez. A neves középiskolai matematikatanárok és egyetemi oktatók segítségével kifejlesztett képzésben hetekre bontva találhatóak meg a szükséges elméleti ismeretek, az azok elsajátítását segítő és leellenőrző elméleti tesztek, valamint a különböző szintű - részletesen kidolgozott és elméleti hivatkozásokkal ellátott - gyakorlófeladatok, melyek segítenek a megszerzett tudás elmélyítésében.

A Matematikaérettségire és a Középiskolai matematikafelvételire felkészítő e-learning képzések újszerűségét az adja, hogy a rengeteg interaktív elemen, ábrán és animáción kívül teljes és kereshető fogalomtár áll a tanulók és a pedagógusok rendelkezésére, valamint hogy a gyakorlófeladatokat és az egyes hetek végén található záródolgozatok, tudáspróbák feladatait a rendszer képes részpontszámozni, azaz az érettségit és a felvételit a lehető legjobban szimulálni.

A Matematikaérettségire és a Középiskolai matematikafelvételire felkészítő e-learning képzések mindenki számára teljesen ingyenesek. A korszerű e-learning képzések akár a tanórán vagy azon kívül is szabadon felhasználhatók oktatási/tanulási tevékenységhez, tekintettel arra, hogy az e-learning képzések teljes közép- és emelt szintű 9-12., továbbá az 5-8. évfolyamos tananyagot is tartalmazzák. Így minden diák számára nyitva áll a lehetőség, hogy ne csak a matematikaérettségi vagy a nyolcadikos felvételi évében támogassa ezekkel a képzésekkel a matematikatanulását és az érettségire/felvételire való felkészülését.

Annak érdekében és reményében, hogy meg tudják tekinteni és használatba is tudják venni a Matematikaérettségire és a Középiskolai matematikafelvételire felkészítő e-learning képzéseket, engedje meg, hogy tisztelettel hozzáférést biztosítsunk e képzésekhez az alábbi elérhetőségen:

http://www.epalatabla.hu/
Előző
Következő