Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium

Megyei bajnok az Eötvös!

November 7-én, kedden került megrendezésre a VI. korcsoportos fiú kosárlabda diákolimpia megyei döntője, melynek az Eötvös Gimnázium adott otthont.

Az alapszakaszbeli mérkőzések két csoportban zajlottak le, melyekből az első két helyen végzett csapatok kerültek a döntőbe. A döntő szakaszban négy iskola keresztbejátszással vívta meg a végső győzelemért a harcot.

Az első mérkőzést a házigazda Eötvösös játszotta a Miskolci Fényi Jezsuita Gimnázium ellen, melyen a szabályok értelmében 40 pontos különbség után véget ért a küzdelem az Eötvös javára, így jogot szerzetünk a mindent eldöntő meccsre. Ezen az előző párosításban nagy csatában továbbjutott Szerencsi Gimnázium ellen kellett játszanunk. Nagy fölénnyel sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést is, ezzel kivívtuk a jogot az országos elődöntőben való részvételre.

Végeredmény:

  1. Eötvös József Gimnázium
  2. Szerencsi Bocskai Gimnázium
  3. Diósgyőri Gimnázium
  4. Fényi Jezsuita Gimnázium Miskolc

Hátsó sor: Bakos Dániel, Kovács Bence, Jónás Bence, Molnár Bence, Szilasi Bence Első sor: Taskó István, Orosz Dominik, Illés Gábor, Katlan Roland, Lenke Balázs, Orosz Zoltán, Szendrey Zsombor (testnevelő, edző) Hiányzik: Berta Bence

Szendrey Zsombor

Előző
Következő