Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium

Ötvenötödik tanév, nyolcadik Csibetábor

Az idei év sem múlhatott el az Eötvös József Gimnázium hagyományosan megrendezésre kerülő Csibetábora nélkül.

2018 augusztusának végén három csodás napot töltöttünk Nagyvisnyón. A tábor nagyon jó hangulatban telt, az újonc eötvösisták belekóstolhattak iskolánk légkörébe. A táborban rengeteg programmal szórakoztattuk a csibéket. Öröm volt nézni, hogy a kicsikből és a vezetőkből alkotott csapatok milyen hamar összeszoktak és mennyire élvezték a közös munkát.

A feladatok közül a legnépszerűbb az éjszakai bátorságpróba volt, de az újdonságnak számító erdei túrán is remekül mulattunk. Azt hiszem a táncolás, éneklés, valamint a különböző sport- illetve akadályversenyek is fergetegesre sikerültek, mindenki megtalálhatta a személyiségéhez leginkább passzoló programot.

A felsőéves csapatkapitányokkal bízunk abban, hogy a hozzánk érkező új diáktársaink jól érezték magukat, barátságot kötöttek leendő iskolástársaikkal, megismerték osztálytársaikat és sokat nevettek egy-egy feladat közben.

És hogy miért szerettem a Csibetábort? Mert szerintem ez a tábor nem csak a hetedikeseknek és a kilencedikeseknek, hanem nekünk, csoportvezetőknek és tanárainknak is nagy élmény volt. Örülök, hogy szervezőként részese lehettem egy ilyen rendezvénynek.

Szaniszló Katalin 12.B

A túraverseny győztes csapata

Két napos vetélkedő

Előző
Következő